Soylu’dan ‘Öcalan’ yorumu: Gelinen nokta amasız fakatsız yeni barış paradigması

İmralı Adası’na ziyaret gerçekleştiren DEM Parti heyeti PKK lideri Abdullah Öcalan’ın çağrısını iletti

İmralı Adası’na 3. ziyaretini gerçekleştiren DEM Parti heyeti, İstanbul’da PKK lideri Abdullah Öcalan’ın örgüte “silah bırakma” ve “kendini feshetme” çağrısını iletti. Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu da Öcalan’ın mesajını sosyal medya hesabından değerlendirdi.

Soylu, mesajına “Yolun açık olsun Türkiye’m” başlığını vererek, “Bugün gelinen nokta bölgemizin ve dünyanın amasız fakatsız yeni barış paradigmasıdır” ifadesini kullandı.

“Dünyada devlet adamı açısından kaht-ı rical var iken, tüm riskleri alarak bir milletin kardeşliğini yeniden tesis eden liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve büyüğümüz Devlet Bahçeli’nin ‘terörsüz Türkiye’ adımı ile bugün gelinen nokta bölgemizin ve dünyanın amasız fakatsız yeni barış paradigmasıdır.

Zaman birbirimizden kuşkulanma zamanı değil; Terörsüz Türkiye ile; gelecek neslimize birlik bırakma, bölgemizi huzura kavuşturma, huzur ortamında ekonomimizi güçlendirme ve dünyaya ihtiyaç duyduğu ‘yeni eksen’ ruhunu verme zamanıdır.

Dünyanın en güçlü ülkesi olmayabiliriz ama elimizdeki imkanlarla aklımızı güçlü kullanan, kendine güveni sağlam olan, akıl manivelasıyla büyük zorlukları aşan, Türkiye gemisini tarihin akış yönünde tutan liderlerinin büyük tecrübesiyle ‘Güçlü Türkiye’ fırsatını yakalayan ülkemiz Türküyle, Kürdüyle, Çerkeziyle, Lazıyla, Boşnağıyla, Arabıyla daha büyük bir millet olacaktır inşallah.

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

Hamas’tan Gazze’de çete kurduğu iddia edilen Ebu Şebab’a 10 gün süre

Hamas, Gazze’de silahlı çete kurmakla suçladığı Yaser Cihad Mansur Ebu Şebab isimli vatandaşın teslim olması için 10 gün süre verdi. Ebu Şebab, İsrail için casusluk yapmakla” suçlandı.

Son Dakika! Zafer Partisi’nde Saraçhane istifası

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bartu Soral partideki görevlerinden istifa ettiğini açıkladı

Barrack F-35 için tarih verdi… ‘Yıl sonuna kadar çözülür’

ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack, Türkiye’nin F-35 programına dönmesi konusunda yıl sonuna kadar somut bir gelişme beklediğini söyledi.

Mahmut Tanal: İrfan Değirmenci’yi aldık…

Mahmut Tanal: İrfan Değirmenci’yi aldık…

Otomobili kundaklandı, kocasından şikayetçi oldu

Kızılay Caddesi’nde Ayşe S.’ye ait 35 APL 937 plakalı otomobil kaldırımda park halindeyken dün saat 22.00 sıralarında kundaklandı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Arjantin hükümeti çiftçiyi isyan ettirdi

Arjantin’in önde gelen tarım bölgelerinden Kordoba, Santa Fe ve Entre Rios valileri, ulusal hükümetin tarım sektörüne yönelik vergi artışı kararına karşı tepkilerini dile getirdi. Kordoba Valisi Martin Llaryora, Santa Fe Valisi Maximiliano Pullaro ve …