Protestolar sırasında polislerin yere yatırdığı kişi sivil polis çıktı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yolsuzluk soruşturmasında tutuklanarak Silivri’ye gönderilmesinin ardından başlayan protestolar devam ediyor.

Ankara’daki İmamoğlu protestoları sırasında dün akşam saatlerinde çok konuşulacak bir olay yaşandı. NOW TV Ana Haber Bülteni’nde yer alan haberde, polislerin eylemci diye yere yatırıp gözaltına almak istedikleri kişi sivil polis çıktı.

Gösteriler sırasında kaydedilen görüntülerde, polislerin gözaltına almak için yere yatırdıkları kişinin “Beni bırak, ben sivil polisim” dediği ve polis olduğunun anlaşılmasının ardından ekipler tarafından serbest bırakıldığı anlar yer alıyor.

Related Posts

Siber arılar geliyor!

Çinli bilim insanları 74 miligramlık dünyanın en hafif beyin kontrol cihazıyla kontrol edilebilen ilk sibernetik arıyı yarattı. Arıların özellikle depremlerdeki arama-kurtarma görevlerinde kullanılabileceği belirtiliyor.

CHP’li Bulut’tan, Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere’nin görevden uzaklaştırılmasına tepki: Sandıktan çıkan millet iradesini hazmedemeyenler yine devreye girdi

CHP’li Bulut’tan, Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere’nin görevden uzaklaştırılmasına tepki: Sandıktan çıkan millet iradesini hazmedemeyenler yine devreye girdi

Dünyanın en küçük volkanı keşfedildi: Sadece 60 cm boyunda

Volkanları genelde ‘alev saçan heybetli dağlar’ olarak biliriz… Ancak Peru’nun Lima kenti yakınlarında keşfedilen bu yeni ‘yanardağ’, yalnızca 60 santimetre yüksekliğinde…

Orban’dan Leyen’e yaylım ateşi: Yaptığın yolsuzluklar buz dağının görünen kısmı

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen’in ‘yolsuzluk’ yaptığını belirtip görevi bırakması için çağrıda bulundu. “Hepimiz biliyoruz ki yolsuzluk, buz dağının sadece görünen kısmı.” diyen Orban, “Kaçış yok, bir seçim yapılmalı.” dedi.

Özgür Özel, İmamoğlu görüşmesi sonrası açıklama yapıyor

Özgür Özel, İmamoğlu görüşmesi sonrası açıklama yapıyor

Rapor: Pentagon, “savaş ve silahları finanse etmek” için özel silah şirketlerine 2,4 milyon dolar sağladı

İngiltere menşeli yayıncı The Guardian’a özel olarak sunulan çalışmada, özel silah şirketlerine aktarılan fonlar ön plana çıktı