Bayram gününde yürek yakan kaza! Bayram heyecanı zehir oldu

Ramazan Bayramında yaşanan ve milyonları üzüntüye boğan trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi.

Kastamonu’nun Küre ilçesinde, Küre-İnebolu kara yolu Ersizler mevkisinde iki otomobilin çarpışmasında 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.

Olay, sabah saatlerinde meydana geldi. İsmail Savaş (61) idaresindeki 52 DM 099 plakalı otomobil ile Cemil Keskin (70) yönetimindeki 78 AT 751 plakalı otomobil çarpıştı. Kazanın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada, Cemil Keskin ve aynı araçta bulunan Davut Keskin (44) ile Zehra Yıldırım (77) hayatını kaybetti. Diğer araçta bulunan Gülizar Keskin (70), Muharrem Yıldırım (54) ve Neşe Savaş (60) ise yaralandı.

Otomobil içinde sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesiyle araçlardan çıkarıldı. Yaralılara, 112 Acil Sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı ve ardından hastanelere sevk etti.

Kazanın ardından jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Bu feci kazanın nedeni henüz belirlenemezken, soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Siber arılar geliyor!

Çinli bilim insanları 74 miligramlık dünyanın en hafif beyin kontrol cihazıyla kontrol edilebilen ilk sibernetik arıyı yarattı. Arıların özellikle depremlerdeki arama-kurtarma görevlerinde kullanılabileceği belirtiliyor.

CHP’li Bulut’tan, Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere’nin görevden uzaklaştırılmasına tepki: Sandıktan çıkan millet iradesini hazmedemeyenler yine devreye girdi

CHP’li Bulut’tan, Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere’nin görevden uzaklaştırılmasına tepki: Sandıktan çıkan millet iradesini hazmedemeyenler yine devreye girdi

Dünyanın en küçük volkanı keşfedildi: Sadece 60 cm boyunda

Volkanları genelde ‘alev saçan heybetli dağlar’ olarak biliriz… Ancak Peru’nun Lima kenti yakınlarında keşfedilen bu yeni ‘yanardağ’, yalnızca 60 santimetre yüksekliğinde…

Orban’dan Leyen’e yaylım ateşi: Yaptığın yolsuzluklar buz dağının görünen kısmı

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen’in ‘yolsuzluk’ yaptığını belirtip görevi bırakması için çağrıda bulundu. “Hepimiz biliyoruz ki yolsuzluk, buz dağının sadece görünen kısmı.” diyen Orban, “Kaçış yok, bir seçim yapılmalı.” dedi.

Özgür Özel, İmamoğlu görüşmesi sonrası açıklama yapıyor

Özgür Özel, İmamoğlu görüşmesi sonrası açıklama yapıyor

Rapor: Pentagon, “savaş ve silahları finanse etmek” için özel silah şirketlerine 2,4 milyon dolar sağladı

İngiltere menşeli yayıncı The Guardian’a özel olarak sunulan çalışmada, özel silah şirketlerine aktarılan fonlar ön plana çıktı