Dolar ve euro yükselişe geçti

Alım-satım yapacaklar, yatırımcılar döviz kurundaki hareketleri yakından takip ediyor.

Yatırımcılar ve alım-satım yapacaklar iç ve dış piyasaya hakim olmak için yakından takip ettiği altın ve döviz kurundaki son ve güncel veriler araştırılıyor.

Döviz kuru haftaya sakin ancak yukarı yönlü başladı.

Dolar küçük adımlarla TL karşısında değerlenmeye devam ediyor.

Dolar ve euronun bugünkü fiyatlarını öğrenmek isteyenler arama motorlarında “Euro kaç TL?” ve “1 Dolar kaç TL?” gibi sorular soruyor.

Peki, dolar – euro fiyatları bugün kaç lira? Güncel dolar fiyatları ne? 20 Ağustos Çarşamba günü sabahın ilk saatlerinde döviz kuru fiyatları şu şekilde:

ABD Doları % 0,05

ALIŞ(TL) 40,9045

SATIŞ(TL) 40,9126

Euro % 0,03

ALIŞ(TL) 47,6224

SATIŞ(TL) 47,6789

İngiliz Sterlini % 0,05

ALIŞ(TL) 55,1729

SATIŞ(TL) 55,2355

ING DOLAR TAHMİNİ

ING Global, dolar/TL kuruna ilişkin yeni tahminlerini açıkladı. Banka, önümüzdeki dönemlerde kurun kademeli olarak yükseleceği beklentisini paylaştı.

Tahminlerini revize eden ING, dolar/TL’nin 1 ay içinde 41,70, 3 ay içinde 43,60, 6 ay içinde 45,90 ve 12 ay içinde 50,25 seviyelerine ulaşacağını öngördü.

Temmuz ayında analistlerin öngörüleri sırasıyla 1 ay için 41,21, 3 ay için 43,00, 6 ay için 45,17 ve 12 ay için 47,03 seviyelerindeydi.

Banka temmuz ayındaki tahminlerini yukarı yönlü revize etti.

ING, son 3 aylık dönemde TL’nin dolar karşısındaki ortalama aylık değer kaybının yüzde 1,8 seviyesinde gerçekleştiğini bildirdi.

Related Posts

SoftBank’tan Intel’e 2 milyar dolarlık yatırım

Japonya merkezli SoftBank Group, ABD’li yarı iletken üreticisi Intel’e 2 milyar dolarlık yatırım yapmayı öngören bir anlaşma imzaladı.

Adana’da oto yıkamacıya sahte plaka operasyonu!

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Sarıçam ilçesinde bir oto yıkamacıda sahte plakalar olduğu bilgisine ulaştı. Ekipler söz konusu iş yerine baskın yaptı. İş yerinde yapılan arama …

İnegöl’de Çiftçiden Ücretsiz Patates Dağıtımı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir çiftçi, maliyet yüzünden hasat yapmadığı patatesleri ücretsiz dağıttı.

TIR Yangını, Aileyi Evsiz Bıraktı

Mardin’de TIR’ı yanan Emrullah Akay, borçları yüzünden evini satmaya çalışıyor.

Ekonomik çöküş ahlakı da çökertti

Yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklarla (3Y) mücadele edeceğini belirterek iktidara gelen AKP, ülkeyi teslim aldığı büyük 2001 krizinden daha derin bir krize soktu. Bu kriz, milyonlarca yoksul vatandaşın yanında büyük bir dolandırıcı, vergi kaçakçısı ve suç örgütü çetesi doğurdu.

Türk sanayisinde kriz derinleşiyor: Konkordato başvurularında dev artış!

Türkiye’de konkordato başvuruları dikkat çekici biçimde artış gösteriyor. En çok başvuru inşaat ve imalat sektörlerinden gelirken, reel sektör temsilcileri mevcut sistemin firmaları zora soktuğunu belirtiyor.