Trabzon’da örtü yangını: 10 dönüm alan küle döndü

Sürmene Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Trabzon’un Sürmene ilçesinde, Balıklı Mahallesi’nin yüksek kesiminde çıkan orman yangını, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yaklaşık 10 dönüm alan zarar gördü.

Olay, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine hemen müdahale edildi. İtfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, yangına hemen müdahale ederek söndürme çalışmalarına başladı.

Yangın, yerleşim yerlerine uzakta olduğu için ek ekipler ve çevredeki vatandaşların da yardımıyla kontrol altına alındı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu yangın söndürüldü ancak yaklaşık 10 dönüm alan zarar gördü.

Şu an için ekipler soğutma çalışmalarına devam etmekte olup, yangının çıkış nedeni hakkında soruşturma başlatıldı. Halkın yangınlara karşı daha dikkatli olması ve erken müdahale etmesi gerektiği önemle vurgulandı.

Related Posts

İran: ABD, müzakerelerin başlatılması için diplomasiye gerçekten bağlı olduğunu göstermeli

İran: ABD, müzakerelerin başlatılması için diplomasiye gerçekten bağlı olduğunu göstermeli

CHP’li Başarır ve AKP’li Varank arasında ‘derisi kalın’ tartışması! Varank’tan ilginç soru…

TBMM Genel Kurulu’nda zeytinliklerin madencilik faaliyetlerine açılmasını öngören kanun teklifinin görüşmeleri başladı. Kanun teklifinin görüşmeleri sırasında CHP’li Ali Mahir Başarır ile AKP’li Mustafa Varank arasında ‘derisi kalın’ tartışması yaşandı.

Pezeşkiyan yasayı onayladı: UAEA’nın santral erişimi kesildi

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, 25 Haziran’da İran meclisinden geçen ve Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) ile işbirliğini askıya alan yasayı onaylayarak yürürlüğe koydu.

Hamas’tan Gazze’de çete kurduğu iddia edilen Ebu Şebab’a 10 gün süre

Hamas, Gazze’de silahlı çete kurmakla suçladığı Yaser Cihad Mansur Ebu Şebab isimli vatandaşın teslim olması için 10 gün süre verdi. Ebu Şebab, İsrail için casusluk yapmakla” suçlandı.

Son Dakika! Zafer Partisi’nde Saraçhane istifası

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bartu Soral partideki görevlerinden istifa ettiğini açıkladı

Barrack F-35 için tarih verdi… ‘Yıl sonuna kadar çözülür’

ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack, Türkiye’nin F-35 programına dönmesi konusunda yıl sonuna kadar somut bir gelişme beklediğini söyledi.