Ankara’da sağanak ve dolu etkili oldu

Ankara’da Dolu Yağışı Etkili Oldu

Ankara’da öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak ve dolu yağışı, dışarıda bulunanları zor durumda bıraktı. Yağışın etkisiyle sokaklar ve caddeler beyaza büründü.

Sürücüler Zor Anlar Yaşadı

Özellikle Polatlı ilçesinde etkili olan fındık büyüklüğündeki dolu yağışı, trafikte sürücülere zor anlar yaşattı. Bazı araçların kaportalarında küçük çaplı hasarlar meydana geldi.

Related Posts

Çin ve Rus liderler Moskova’da buluşuyor

Dünyada Ukrayna ve Gazze savaşlarına iki nüklere güç Hindistan ile Pakistan arasında patlak veren sıcak çatışmanın da eklendiği bir ortamda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Çin lideri Şi Cinping bugün Moskova’da görüşüyor.

Muhalefet bandı gözlerine çekmiş

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, vizyon projelerinin hiçbirinin muhalefetin gündeminde yer almadığına dikkat çekerek, “Sadece yolsuzluk iddialarına değil, küresel gelişmelere de gözlerini kapatmışlar. Daha doğrusu gözlerine bant çekmişler” dedi. Yenilenebilir Enerji Yatırımları Toplu Açılış Töreni’nde konuşan Erdoğan, ülkenin enerjisini tüketmeye çalışanlara inat gece gündüz çalıştıklarını belirterek, “Hakaretle, tehditle, sorumsuz siyasi söylemlerle değil, burada olduğu gibi eserlerimizle konuşuyoruz” ifadelerini kullandı.

Vatikan’da bacadan çıkan dumanın rengi belli oldu

Papa Francis’in ölümünün ardından, 133 kardinal Vatikan’da toplanarak 267. papa seçimi için konklav sürecini başlattı. Yüzyıllardır süren gelenekle Sistine Şapeli’nde yapılan ilk oylamada sonuç çıkmadı. Şapelin bacasından yükselen siyah duman, yeni papanın henüz belirlenmediğini gösterdi.

CHP mitingine karartma!

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, aydınlatma cihazlarının olduğu aracın miting alanına girmesinin engellendiğini söyledi. Başarır “Ambleminde ampul olan bir parti on binleri karanlıkta bıraktı. Aydınlatmaların olduğu aracımızı buraya almıyor” dedi.

TRT Genel Müdürü’nden, ölüm tehdidinde bulunan muhabir için tuhaf açıklama: Muhabirin montunu aldık

Zahit Sobacı, “Putin’e muhalif olanlar öteki tarafa gitti, bizimkiler cirit atıyor” diyen Murat
Söylemez için, “O muhabirden haber almayı bıraktık. Mikrofonunu, montunu aldık” dedi.

Tanju Özcan Meclis komisyonunda konuştu: Çarpıcı istifa açıklaması

Kartalkaya’daki otel yangınını araştırmak için kurulan Meclis araştırma komisyonunda konuşan Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Bir kurum da ‘sorumlu benim kardeşim’ desin cesurca. Size yeminle söylüyorum, şerefimle yemin ediyorum. Şu olay, Bolu Belediyesi’nin sınırı içerisinde olsaydı aynı gün istifa etmiştim” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir